Covid, moare la 33 de ani și lasă un mesaj pe telefon soției și copiilor săi: „Vă iubesc pe toți”

Un tată tânăr de numai 33 de ani s-a îmbolnăvit de coronavirus și a murit în spital, dar nu înainte de a lăsa un mesaj familiei. Katiel Coelho, în vârstă de 33 de ani a fost transportat la spitalul Danbury, Connecticut, când deja era prea târziu. Starea lui s-a înrăutățit și a murit la scurt timp în urma unui stop cardiac.

A fost o moarte devastatoare pentru întreaga familie.

În timp ce soția pune în ordine lucrurile soțului a observat o scrisoare pe telefonul lui când a aflat că este pozitiv pentru covid-19. „Vă iubesc din toată inima”, le-a scris celor dragi: „Mi-ai oferit cea mai bună viață pe care mi-aș fi putut dori. Sunt atât de norocos și atât de mândru că sunt soțul tău și tatăl lui Braedyn și Penny “. Apoi a adăugat: „Ești cea mai frumoasă și grijulie persoană pe care am cunoscut-o vreodată. Ești cu adevărat unică. Continuați să vă trăiți viața cu aceeași fericire și aceeași pasiune care m-a făcut să mă îndrăgostesc de voi. Văzând că devii cea mai bună mamă din lume pentru copiii noștri a fost cel mai extraordinar lucru pe care l-am trăit. Vă iubesc pe toți”.

Cei doi s-au cunoscut în 2013 la facultate, s-au căsătorit și au avut doi copii. Dar chiar și atunci când Katiel era pe moarte  el s-a gândit mereu la copiii lui și nu a trecut o zi în care nu a întrebat de e ei.  „Este posibil ca și copiii mei să nu-și amintească de el, dar am această scrisoare și le voi spune: „Tatăl vostru era foarte bolnav și s-a luptat să rămână în viață. Voia să vă anunțe că vă iubește enorm de mult”

Coronavirus, două surori gemene, asistente medicale, au murit la 3 zile una de cealaltă

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.