Covid, Mexic depășește un milion de cazuri. India aproape 9 milioane

Mexicul a trecut de un milion de cazuri de coronavirus, 1.003.253, potrivit Ministerului Sănătății. 635 de persoane au murit în ultimele 24 de ore. De când a fost sesizat primul caz de coronavirus în țară, pe 28 februarie, 98.259 de mexicani au murit din cauza coronavirusului, potrivit ziarului „El Universal”. În ceea ce privește starea rețelei de spitale, potrivit Ministerului Sănătății, 35 la sută din paturi sunt ocupate, în timp ce, în cazul terapiilor intensive, ocuparea paturilor este redusă la 27 la sută.

În India, numărul infecțiilor cu coronavirus a ajuns la 8.814.579, cu peste 41.100 de cazuri noi în toată țara în ultimele 24 de ore, potrivit celor mai recente date publicate de ministerul federal al sănătății. În această dimineață, numărul total de morți din țară din cauza pandemiei a ajuns la 129.635, potrivit ministerului, în timp ce există încă 479.216 cazuri de Covid-19 active în țară. 8.205.728 de persoane s-au vindecat și au fost externate din spitale.

Citește și Franța, atacuri pe stradă în Cholet: doi morți și un rănit

Brazilia a atins 165.568 decese, înregistrând 921 decese într-o singură zi, potrivit datelor oficiale. În plus, autoritățile din domeniul sănătății din țară au raportat 38.307 de infecții noi, aducând numărul total de infecții la 5.848.959. Guvernul brazilian a avut dificultăți săptămâna aceasta în actualizarea datelor sale din cauza problemelor din sistemele informatice pe care Agencia Brasil le atribuie unui posibil atac cibernetic.

În prezent, Brazilia are 391.790 de cazuri de infecții, în timp ce aproximativ 5,3 milioane de persoane s-au vindecat de Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.