Covid, Melania Trump: “Am ales să mă tratez natural, cu vitamine și alimente sănătoase”

„M-am vindecat natural, cu vitamine și mâncare sănătoasă”: a scris prima doamnă Melania Trump pe site-ul oficial al Casei Albe,  povestind despre experiența sa personală cu Covid. După ce a rezultat pozitivă Coronavirusului pe 2 octombrie, împreună cu  președintele SUA, Donald Trump, Melania a spus că prima sa preocupare a fost pentru fiul său fiului său, Barron, în vârstă de 14 ani, care a fost, de asemenea, afectat de virus.

Din fericire este un adolescent puternic și nu a prezentat simptome – scrie Melania – Într-un fel am fost fericită că am trecut prin toate acestea în același timp, astfel încât să ne putem îngriji unul de celălalt și să petrecem timp împreună” .

Citește și Un ”vindecător” a profitat de o fetiță cu probleme psihice pentru a o abuza: linșat de familie și de mulțimea furioasă

În ceea ce privește stările sale personale de sănătate, însă, prima doamnă spune că a avut „simptome minime” și s-a simțit norocoasă pentru acest lucru. „Am avut dureri musculare, tuse și dureri de cap și m-am simțit extrem de obosită de cele mai multe ori. Am ales să urmez o cale mai naturală în materie de medicină, optând pentru vitamine și mâncare sănătoasă ”. După ce a mulțumit medicilor care au asistat-o ​​pe ea și soțul ei, fostul model în vârstă de 50 de ani i-a îndemnat pe americani să „continue să ducă cea mai sănătoasă viață posibilă. O dietă echilibrată, aer proaspăt și vitamine sunt cu adevărat esențiale pentru a ne menține corpul sănătos ”.

covid Melania Trump

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.