Covid, medicii din Italia: „blocare totală sau vom avea 10 mii de decese pe lună”

” Este necesară blocarea totală “, a declarat Filippo Anelli , președintele Federației Medicilor din Italia. El este convins de acest lucru, explicând că „datele din această săptămână, din păcate, nu ne fac să prevedem nimic bun”.

Citește și O fetiță de numai 5 ani a murit de coronavirus: fusese externată din spital câteva ore mai devreme

Dacă numerele de infectați va rămâne neschimbată, vom avea mai avea alte zece mii de decese și vom depăși pragul fatidic de 5 mii de paturi în terapie intensivă. Scenariul care urmează este dramatic”, subliniază el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/covid-medici-lockdown-totale-o-in-un-mese-10mila-morti_25248028-202002a.shtml
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.