Covid, mass-media germană: “Merkel vrea să impună lockdown de la 4 noiembrie”

Un lockdown „ușor” începând cu 4 noiembrie pentru întreaga lună și valabil pe tot teritoriul german. Aceasta este propunerea conținută în documentul pe care cancelarul german Angela Merkel îl va prezenta la întâlnirea cu guvernatorii Țării.

Citește și Covid Austria, posibil nou lockdown

Acest lucru a fost anunțat de ziarul Bild . Barurile, restaurantele, centrele sportive, teatrele și cinematografele vor fi închise, iar întâlnirile și evenimentele publice vor fi interzise. În schimb, grădinițele și școlile vor rămâne deschise.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.