Covid, liderul OLP, Saeb Erekat, este în comă

Secretarul general al OLP (  Organizația pentru Eliberarea Palestinei ) , Saeb Erekat, „este în comă”. Acest lucru a fost anunțat de spitalul Hadassah din Ierusalim, unde Erekat, în vârstă de 65 de ani, este internat de duminică din cauza Covid-19.

Citește și Polonia, episcopul din Kalisz demisionează: acuzat că a acoperit mai multe cazuri de pedofilie

“A petrecut o noapte liniștită – scrie într-o declarație conducerea spitalului -, dar luni dimineață starea sa s-a înrăutățit. În urma unei crize respiratorii, el este acum în comă și este supus ventilației artificiale”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.