Covid, la o petrecere beau dezinfectant pentru mâini în loc de alcool: 7 morți și doi în comă

O incredibilă tragedie legată de covid a avut loc în Rusia . Șapte persoane au murit după ce au băut lichid igienizant pentru dezinfectat mâini . Alți doi sunt spitalizați în comă. Evenimentele au avut loc joi în satul Tomtor din districtul Tattinsky din cea mai mare regiune a țării, Yakutia. Grupul de nouă persoane, a luat nefericita decizie de a bea igienizantul atunci când alcoolul s-a terminat.

Tragedia a avut loc într-un timp foarte scurt. Primele trei victime au fost o femeie de 41 de ani și doi bărbați de 27 și 59 de ani. Ceilalți șase membri ai grupului au fost  duși la capitala regională Yakutsk. Pentru alți trei bărbați, în vârstă de 28, 32 și 69 de ani, decesul a avut loc vineri, un alt deces a fost raportat astăzi.

Citește și În timp ce luptă împotriva Covid-ului, este mușcat de o cobră: un voluntar rămâne paralizat și își pierde vederea

Procurorul regional a subliniat că „otrăvirea a avut loc din cauza consumului de substanțe dezinfectante”. Mai târziu s-a aflat că dezinfectantul era 69% metanol.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.