Covid, Johnson & Johnson suspendă testarea vaccinului

Procesul de testare a vaccinului Covid la care lucrează Johnson & Johnson a fost suspendat după ce unul dintre participanții la studiu s-a îmbolnăvit fără ca experții să fi putut până acum să găsească cauza.

Citește și Johnson se predă și anunță noi restricții anti-Covid

Conform unor rapoarte mass-media americane, suspendarea testării a fost comunicată tuturor cercetătorilor care se ocupă de cei aproximativ 60 de mii de pacienți supuși procesului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.