Covid Japonia: record de cazuri, peste 3 mii în 24 de ore

Japonia  a înregistrat un record de noi cazuri de coronavirus într-o singură zi, 3.030 în 24 de ore.

Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Sănătății din Tokyo, subliniind că în Tokyo au fost înregistrate doar 621 de cazuri. În capitală nu au existat niciodată atât de multe infecții într-o singură zi, a precizat ministerul.

Citește și Vaccinul Pfizer, studiu: 27% dintre voluntari au avut „reacții adverse”

Acum, în Japonia, numărul persoanelor infectate a crescut la 177.999, în timp ce 2.575 de persoane și-au pierdut viața din cauza complicațiilor cu Covid, 28 în ultimele 24 de ore. Ministerul japonez a raportat că 23.990 sunt pacienți Covid-19 spitalizați în prezent, inclusiv 578 în stare gravă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.