Covid Italia, noi ordonanțe: regiunile Campania și Toscana au devenit „zone roșii”

Ministrul Sănătății italian,  Roberto Speranza, va semna o nouă ordonanță seara care va intra în vigoare de duminică 15 noiembrie. Regiunile Campania și Toscana vor deveni „zone roșii”, în timp ce Emilia-Romagna, Friuli-Venezia Giulia și Marche vor deveni „zone portocalii”.

Citește și Italia, familia infectează îngrijitoarea fără contract și o aruncă în stradă. Povestea absurdă a Elenei

Orice mișcare, chiar și în interiorul propriei municipalități, este interzisă în orice moment, cu excepția deplasării la locul de muncă, necesitate și sănătate; deplasarea dintr-o regiune în alta și dintr-o municipalitate în alta este interzisă.

Barurile și restaurantele se închid, dar se poate lua la pachet până la 22 pm. Nu există restricții pentru livrarea la domiciliu.

Magazinele se vor închide , cu excepția supermarketurilor, a produselor alimentare și a produselor de bază. Chioșcurile de ziare, tutungeriile, farmaciile și parafarmaciile, spălătoriile și frizeriile rămân deschise. Centrele de înfrumusețare se vor închide.

Teleșcoală pentru clasele a doua și a treia . Prin urmare, rămân deschise doar grădinițele, școlile elementare și liceele. Universitățile vor fi închise, cu excepții celor specifice.

Toate competițiile sportive sunt suspendate, cu excepția celor recunoscute ca fiind de interes național. Activități în centre sportive suspendate. Este permisă desfășurarea activității fizice în apropierea casei și a activităților sportive numai în aer liber, sub formă individuală.

Muzeele și expozițiile vor fi închise. De asemenea se vor închide teatrele, cinematografele, săli de sport, centrele de pariuri, bingo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.tgcom24.mediaset.it/cronaca/covid-speranza-firma-ordinanze-campania-e-toscana-zone-rosse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.