Covid în Spania, record de infecții: Madrid intră în lockdown

Regiunile Madrid , Castilla-La Mancha și Castilla y Leon au decis să își închidă granițele până pe 9 noiembrie pentru a combate situația de urgență de coronavirus . Președinții regionali au anunțat acest lucru după o întâlnire la Avila, potrivit rapoartelor din El Pais.

Citește și Covid, mass-media germană: „Merkel vrea să impună lockdown de la 4 noiembrie”

Cu acestea, regiunile din Spania care au decis deja să închidă granițele se ridică la nouă: Navarra, La Rioja, Aragon, Asturias, Euskadi și Murcia. Andaluzia va decide în următoarele ore . Cantabria a anunțat că o măsură de blocaj este în curs de studiu

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.