Covid, în Marea Britanie s-a început vaccinarea: prima persoană este o femeie de nouăzeci de ani

O femeie de 90 de ani din Irlanda de Nord este prima persoană din lume care a primit vaccinul Pfizer / BioNTech  după experimentele efectuate. A început programul de vaccinare în masă în Marea Britanie.

Margaret Keenan, din Enniskillen, a fost vaccinată la 6.31 dimineața la Spitalul Universitar Coventry din West Midlands din centrul Angliei. „Mă simt privilegiată”, a spus ea, citată de BBC, în West Midlands, Anglia.

Citește și Regina Elisabeta și prințul Philip dau exemplu: se vor vaccina imediat

Cel mai mare program de vaccinare în masă desfășurat vreodată de NHS, sistemul național de sănătate britanic, a început în ceea ce a fost numită „Ziua V”, ziua vaccinului.

Oficialii din domeniul sănătății publice au cerut cetățenilor să aibă răbdare, deoarece pentru moment numai cei care sunt cel mai expuși riscului vor fi vaccinați în primele etape. Personalul medical va contacta oamenii pentru a programa întâlniri, dar majoritatea vor trebui să aștepte până anul viitor pentru  a primi vaccinul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.bbc.com/news/uk-55227325
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.