Covid, în Japonia vaccinul va fi gratuit pentru toată lumea

Japonia va furniza gratuit vaccinul  împotriva coronavirusului pentru toți cei 126 de milioane de locuitori ai săi, conform unui proiect de lege adoptat, deoarece țara se confruntă cu o creștere a numărului de infecții.

Citește și Marea Britanie, vaccinul aprobat de Pfizer-BioNtech, va fi disponibil la nivel național începând cu săptămâna viitoare

Proiectul a fost aprobat de camera superioară a parlamentului, după obținerea aprobării a camerei inferioare. Japonia a confirmat că va primi 120 de milioane de doze de vaccin de la AstraZeneca. Pfizer și Moderna.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.