Covid, în Germania, peste 50 de mii de victime: fotografiile șocante ale sicrielor îngrămădite în așteptarea incinerării

Germania care se confruntase cu primul val într-un mod optim, s-a trezit înregistrând un număr foarte mare în ceea ce privește decesele. O situație comună tuturor celorlalte țări europene, datorită variantelor de coronavirus care au ușurat infecțiile dar au crescut dramatic numărul victimelor. În unele zone din Germania, situația actuală amintește foarte mult de cea din Bergamo și Brescia din Italia în timpul blocării de anul trecut.

Imaginile cu sicriele stivuite care așteaptă incinerarea sunt o realitate tristă în aceste zile în Germania . Ceea ce Italia a experimentat cu „tsunami-ul” în Lombardia se repetă în diferite zone ale Germaniei, cum ar fi Meissen , un oraș din Saxonia , unde sicriele cu trupurile victimelor pandemiei devin din ce în ce mai multe. Fotografiile făcute de Filip Singer, ale agenției EPA, sunt șocante: zeci și zeci de sicrie, aproape toate cu acronime și semne care indică cauzele decesului și riscul de infecție.

Institutul Robert Koch, organismul german care furnizează datele privind pandemia, a raportat 16.417 cazuri noi și 879 de victime în ultimele 24 de ore .De la începutul urgenței, în Germania s-au înregistrat în total 2.122.679 de cazuri și 51.521 de victime. Din acest motiv, guvernul german, în acord cu reprezentanții landurilor, a decis prelungirea blocării în vigoare în prezent de la sfârșitul lunii ianuarie până la 14 februarie.

Sursa: Filip Singer

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.