Covid în Franța: aproximativ 10.000 de noi cazuri într-o singură zi

În ultimele 24 de ore  în Franța, au fost înregistrate  9.843 de noi cazuri pozitive de coronavirusul Sars-CoV-2, un record de la începutul epidemiei din țară, conform cifrelor publicate de Santé Publique France și raportate de Le Figaro. 5.096 persoane sunt internate în spital din cauza infecției, dintre care 352 în ultimele 24 de ore. 615 sunt în terapie intensivă, dintre care 54 în ultimele 24 de ore.

OMS: „Istoria ne învață că epidemiile și pandemiile fac parte din viață”

În aceeași perioadă conform Direcției Generale a Sănătății, 19 persoane au murit aducând astfel totalul de la începutul pandemiei la 30.813. Rata pozitivității din numărul total de teste, este de 5,4% între 1 și 7 septembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.