Covid în Franța 41.622 cazuri în 24 de ore. Stare de asediu pentru 46 de milioane de oameni

În Franța , în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 41.622 de cazuri noi de coronavirus . “Al doilea val este aici. Asistăm la o evoluție rapidă și foarte îngrijorătoare a epidemiei în toate țările Europei. Nimeni nu este cruțat. Situația este gravă“, a declarat premierul Jean Castex, comandând o stare de asediu pentru 54 de departamente care va implica 46 de milioane de locuitori.

O decizie aproape inevitabilă dacă progresul noilor infecții continuă în ritmul actual. În cincisprezece zile, cazurile s-au dublat și au atins o cifră uluitoare: mai mult de o mie în fiecare oră, până la cele mai recente date. Măsura este valabilă de vineri la miezul nopții, între orele 21:00 și 06:00, pentru o perioadă de șase săptămâni.

Citește și Coronavirus, predicția lui Anthony Fauci: „Vom fi în siguranță abia la sfârșitul anului 2021”

Peste 41 de milioane de cazuri în întreaga lume de la începutul pandemiei și peste 1.100.000 de decese,  virusul circulă de la un capăt la altul al planetei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.