Covid, în Elveția a început campania de vaccinare: o femeie de 90 de ani a primit prima doză

Campania de vaccinare împotriva covidului a început în Elveția. Prima persoană care a primit vaccinul a fost o femeie de 90 de ani din Lucerna. Primii care vor fi vaccinați în Elveția, ca și în multe alte țări, vor fi oaspeții caselor de bătrâni.

Citește și Un cetățean chinez a fost infectat cu gripa aviară, este acum atașat la un ventilator pulmonar

Ieri, primele 107.000 de doze de vaccin produse de Pfizer / BioNTec au ajuns în Confederație cu ajutorul armatei care le-a distribuit în mai multe  cantoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.