Covid în China, descoperite urme de virus și pe piesele auto

Mai multe probe luate pe ambalajul pieselor  auto au rezultat pozitiv pentru coronavirus în diferite părți ale Chinei după ce o companie de piese auto a raportat un caz de coronavirus.

În orașul Jincheng, provincia Shanxi, nordul Chinei, Centrul Local de Control și Prevenire a Bolilor a detectat virusul pe un ambalaj de anvelope auto , a raportat Biroul de Prevenire și Control Covid din oraș. Biroul a activat apoi un răspuns de urgență. Personalul care a intrat în contact strâns cu mărfurile a fost pus în carantină și toți au fost negativi. Bunurile conexe au fost sigilate.

Citește și Gb, Johnson anunță al treilea blocaj național: dispusă închiderea imediată a școlilor

Potrivit autorităților locale, alte trei eșantioane pozitive prelevate din ambalajele pieselor auto au fost găsite în orașul Cangzhou din provincia Hebei și Yantai și Linyi în provincia Shandong. Testele de acid nucleic au fost efectuate pe piese auto și personalul aferent în mai multe orașe din China, după ce un angajat al unei companii de piese auto din Beijing a fost diagnosticat cu Covid-19.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.