Covid în Brazilia, peste 1000 de decese într-o singură zi

Peste 25.000 de decese legate de pandemia Covid-19. Acesta este  bilanțul din Brazilia de la începutul urgenței. Ministerul Sănătății din America de Sud a raportat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat  alte 1.086 de decese, iar totalul victimelor a ajuns la  25.598. În plus, față de ieri s-au înregistrat  alte 20.599 de noi infecții ducând astfel numărul  total la 411.821.

Brazilia este a doua țară din lume, după  Statele Unite, în cazurile confirmate de Covid-19.

Un preot anunță că poate vindeca coronavirusul și îi primește pe bolnavi acasă: se infectează și moare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.