Covid, imunologul Fauci: ”Virusul devine din ce în ce mai puternic, trebuie să așteptăm vaccinul”

“Pandemia de Covid-19 este încă la început”, iar virusul “devine din ce în ce mai puternic”, a declarat  imunologul american Anthony Fauci, numărul unu în lupta împotriva Covidului din SUA. Potrivit imunologului , pentru a vedea sfârșitul infecțiilor, va trebui să așteptăm vaccinul care „probabil va fi disponibil între  sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021 “.

O tânără de 17 ani a murit din cauza infectării voluntare cu Sars-CoV-2

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.