Coronavirus, guvernatorul Saxoniei: „În Germania al doilea val este în curs de desfășurare”

În Germania, „cel de-al doilea val de coronavirus este deja aici. Îl vedem în fiecare zi. Avem noi focare în fiecare zi, iar numerele pot fi foarte mari ”. Acest lucru a declarat guvernatorul Saxoniei, Michael Kretschmer, care a fost intervievat de ziarul „Rheinische Post” după creșterea cazurilor înregistrate de Institutul Robert Koch în care s-a vorbit despre „evoluții foarte îngrijorătoare. Trebuie evitată o agravare suplimentară a situației ”.

Coronavirus: Bill Gates se apără de teoriile conspirației epidemice

Kretschmer este totuși optimist, spunând că autoritățile medicale „funcționează bine” și că în Germania este posibil să acționeze mai precis decât în ​​alte țări datorită sistemului său federal, care încredințează deciziilor de sănătate statelor individuale .

“Lucrul bun este că oamenii din Est și Vest se confruntă cu această criză în același mod”, a adăugat Kretschmer. ” Coronavirus este cea mai bună dovadă că țara a crescut împreună ”, a spus exponentul CDU.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.