Covid, Global Times: „În Italia înainte de Wuhan”

„Italia ar putea fi avut o răspândire de covid-19 înainte de Wuhan”. Aceasta este ceea ce se citește pe site-ul Global Times, tabloidul în limba engleză al People’s Daily, organul Partidului Comunist Chinez.

Articolul începe de la știrile copilului italian de 4 ani pentru care s-a găsit o infecție cu coronavirus datând din noiembrie 2019. “Unii experți – scrie ziarul – cred că acest lucru indică faptul că epidemia covid 19 a început în Italia înainte de Wuhan, unde primele simptome au fost găsite la un pacient pe 8 decembrie 2019 “. „Cu toate acestea, acest lucru nu indică Italia ca origine a virusului, deoarece determinarea sursei este o muncă complicată”, continuă ziarul, potrivit căruia „experții sugerează ca țările precum Italia și Statele Unite să colaboreze cu Organizația Mondială. of Health pentru a analiza și investiga originea virusului “.

Citește și Virus, așa lucrau oamenii de știință în laboratorul Wuhan | FOTO

Site-ul îl citează pe Wang Guangfa, un expert de la Spitalul Universitar din Beijing, potrivit căruia noile dovezi „dezvăluie că virusul a circulat pe scară largă în Italia înainte ca Wuhan să confirme primul caz “.

Potrivit lui Wang, experții chinezi nu au căutat inițial o sursă străină pentru focarul de la Wuhan, făcând eforturi pentru a găsi o origine animală. “Cu toate acestea, China nu a reușit să găsească o sursă internă”, iar noile dovezi “sugerează că virusul ar fi putut fi adus la Wuhan din alte țări, deși nu avem dovezi cu privire exact care țară”, a spus Wang. Ziarul citează, de asemenea, cazuri confirmate de coronavirus în SUA la jumătatea lunii decembrie și în Franța la sfârșitul anului 2019, înainte sau în jurul datei când virusul a fost identificat în China.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.