Covid, Germania va începe vaccinarea populației la începutul anului 2021

Ministrul german Helge Braun a făcut cunoscut faptul că vaccinul anti-Covid va fi disponibil în Germania din primele zile ale lunii ianuarie 2021. Potrivit „Bild”, Braun a spus că nu crede că vaccinările ar putea începe deja în a doua jumătate a anului Decembrie, după cum s-a spus și în guvern.

Citește și Scoția începe administrarea vaccinului marți, 8 decembrie

“Mă bazez pe faptul că putem continua chiar din primele zile ale noului an”, a explicat el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.