Covid Germania, „în terapiile intensive, pacienții s-au triplat în 2 săptămâni”

În Germania, numărul pacienților cu Covid-19 admiși la terapie intensivă s-a triplat în două săptămâni. Ministrul german al Sănătății, Jens Spahn, a anunțat într-un tweet, care a dat testul pozitiv pentru coronavirus luna trecută și vorbește despre peste 2.000 de cazuri grave. Și adaugă: „Trebuie să rupem această dinamică, împreună și cu hotărâre”.

Citește și „Posedat” după o amigdalită: o boală rară confundată cu autismul

În Germania, unde „blocajul” pentru a combate infecțiile cu coronavirus începe astăzi, s-au înregistrat peste 545.000 de cazuri de decese Covid-19 și 10.530 de decese de la începutul urgenței de sănătate, potrivit datelor de la Institutul Robert Koch.

În 24 de ore, s-au înregistrat alte 12.097 de noi cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.