Covid Germania, „ extinderea blocării până la 31 ianuarie”

Guvernul central german și cele 16 state federale au convenit să extindă blocarea până la 31 ianuarie pentru a stopa creșterea infecțiilor. Acest lucru a fost raportat de Bild, fără a cita surse, în ziua întâlnirii dintre cancelarul Angela Merkel și șefii din Lander pentru a discuta noile măsuri.

Citește și  Covid-19, controversă în Germania: în căminele de bătrâni se trage la sorți cine se va vaccina

Germania este închisă din 16 decembrie: baruri, restaurante, școli și majoritatea magazinelor sunt închise. Măsura de restricție se va încheia pe 10 ianuarie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.