Covid Germania, este oficial! Blocarea s-a prelungit până la sfârșitul lunii ianuarie

În Germania, Angela Merkel a ajuns la un acord cu liderii celor 16 landeri germani pentru prelungirea blocării, care ar fi trebuit să se încheie duminică, până la sfârșitul lunii ianuarie, spun surse agenției germane Dpa.

Merkel insistă să se introducă măsuri și mai stricte, inclusiv să autorizeze interzicerea întâlnirilor între două familii diferite. În ultimele 24 de ore, Germania a înregistrat 944 de decese cauzate de coronavirus, și  11.897 de infecții pentru un total de 1.787.410 de cazuri. Pentru a opri virusul, singura armă validă pare să fie vaccinul.

Citește și Un medic din Mexic a suferit reacții extrem de grave după ce a primit vaccinul Pfizer

Din acest motiv, cancelarul s-a gândi și la o cooperare între Germania și Rusia în producția de vaccinuri împotriva Covid.

Ea a vorbit despre asta într-o conversație telefonică cu Vladimir Putin, conform celor spuse de Kremlin. Acum vor fi miniștrii sănătății din cele două țări să continue contactele pe această temă, împreună cu agențiile guvernamentale în cauză. Un purtător de cuvânt al guvernului german s-a limitat la confirmarea faptului că Putin și Merkel au vorbit despre modalități de combatere a pandemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.