Covid Germania, 500 de decese și aproximativ 14.500 de noi cazuri

Un total de peste 22.000 de decese în Germania de la începutul pandemiei de Covid-19. Institutul Robert Koch, care monitorizează progresul pandemiei în țară, a raportat alte 500 de decese, ceea ce aduce totalul la 22.475 de la începutul urgenței.

Citește și Covid, de azi Olanda se închide timp de cinci săptămâni

Comparativ cu ieri, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat alte 14.432 de infecții noi, ceea ce duce totalul la 1.351.510 cazuri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.