Covid Germania, 410 decese în 24 de ore: niciodată nu au fost atât de multe

În ultimele 24 de ore, 410 persoane au murit de Covid-19 în Germania, cel mai mare număr înregistrat în țară până acum. Acest lucru a fost raportat de Institutul Robert Koch, citând datele referitoare la ieri.

Citește și Franța încearcă să redeschidă, anunțul președintelui Macron: „Al doilea val s-a încheiat”

Cel mai mare număr de decese apărute anterior în decurs de 24 de ore a fost de 315 la mijlocul lunii aprilie. Numărul de noi infecții a crescut cu peste o mie de săptămâna trecută și cu 18.633 de noi cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.