Covid, Franța: percheziții în casa și biroul ministrului francez al sănătății

Casa și biroul ministrului francez al sănătății, Olivier Veran, au fost percheziționate astăzi de poliție, ca parte a unei anchete a Curții de Justiție a Republicii cu privire la gestionarea pandemiei coronavirusului în Franța. Într-un comunicat, Veran a raportat că operațiunile de căutare au decurs „fără probleme”.

Citește și Franța, Macron închide Paris și alte 8 orașe de sâmbătă, timp de 4 săptămâni

Conform rapoartelor presei franceze, alte percheziții au fost efectuate la directorul general al sănătății, Jerome Salomon, și la directorul general al sănătății publice, Genevieve Chene. Fostul prim-ministru Edouard Philippe, fostul ministru al Sănătății Agnes Buzyn și fostul purtător de cuvânt al guvernului Sibeth Ndiaye sunt, de asemenea, implicați în anchetă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.