Covid, Fauci: „Este posibil ca nordul Italiei să fie lovită de un al doilea val”

„Odată cu frigul în SUA sau chiar și din Italia, mai ales pe timp de iarnă în nordul Italiei va exista posibilitatea  unui al doilea val de infecții covid”. Acestea sunt cuvintele lui Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) și pivotul grupului de lucru al Casei Albe, într-un interviu pe postuil canalului de televiziune itlian  In Onda.

O fetiță de 9 ani a murit din cauza complicațiilor de coronavirus: „Nu a avut niciodată probleme de sănătate”

“Este cu siguranță posibil să asistăm la un scenariu probabil mai ales când vremea se va schimba, toamna sau iarna. Situația s-ar putea complica, și inevitabil sezonul gripei s-ar putea suprapune. Atunci am putea asista la o reînviere a cazurilor de coronavirus și acest lucru ar putea complica cu mult situația” spune Fauci.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.