Covid, explozie de cazuri în Spania. Catalonia închide bordelurile

În ultimele 24 de ore în Spania s-au înregistrat 3.650 de noi cazuri de coronavirus , cu 300 mai multe decât ieri. Acest lucru a fost anunțat de Ministerul Sănătății, care a actualizat datele persoanelor infectate pentru un  număr total de 386.054. În ultimele două săptămâni, 21.659 de persoane au fost găsite pozitive, dintre care 5.690 în ultimele șapte zile. Decesele din ultimele 24 de ore sunt de 125.

Creștere violentă a cazurilor de Covid în Italia: în 24 de ore 947 pozitivi și 9 decese

Comunitatea autonomă din Madrid este din nou cea mai afectată, cu 1.199 de pozitivi în ultimele 24 de ore. Guvernul regional a îndemnat populația să rămână în case cât mai mult posibil și să evite adunările. „Suntem îngrijorați”, a recunoscut consilierul adjunct pentru sănătate publică al guvernului de la Madrid, Antonio Zapatero. Între timp, în Catalonia, Departamentul de Sănătate a decis să închidă bordelurile, precum și discotecile și sălile de dans.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.