Covid, Elon Musk face 4 teste într-o singură zi: 2 pozitive și 2 negative

Elon Musk, a făcut cunoscut prin Twitter că a fost supus patru la teste pentru Covid-19 joi, 12 noiembrie și că două au fost pozitive, în timp ce celelalte două au fost negative. Magnatul american a adăugat că are simptome de o „ tipică răceală. Până acum nimic neobișnuit”

Miliardarul, care a exprimat deseori îndoielile cu privire la pericolul real al Covid-19, a adăugat că alte persoane pot avea probleme similare, punând astfel sub semnul întrebării acuratețea testelor pentru coronavirus.

„Se întâmplă ceva extrem de fals”, a scris el, „același aparat, același test, aceeași asistentă medicală. Test rapid al antigenului de către BD”, referindu-se probabil la testul rapid al antigenului Becton Dickinson și Co.

Citește și Elon Musk: „NU vaccinului Covid, nici măcar copiilor mei”

Miliardarul a făcut cunoscut faptul că a trecut și testul de reacție (PCR) în alt laborator și că așteaptă rezultatele testelor în următoarele 24 de ore ”. Becton Dickinson, care este un furnizor important de testare a antigenului Covid-19, a declarat în septembrie că investighează rapoartele din casele de îngrijire medicală din SUA că echipamentele sale rapide de testare a coronavirusului detectează numeroși falsi pozitivi.

Între timp, mulți utilizatori de Twitter au răspuns controversat la Musk, acuzându-l că este un iresponsabil care semănă  îndoieli cu privire la coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.