Covid, după 8 luni, China înregistrează un nou deces în provincia Hebei

În China s-a înregistrat un nou deces legat de Covid-19 , primul după opt luni. Acest lucru a fost anunțat de Comisia Națională de Sănătate în actualizările sale zilnice, specificând că decesul a fost înregistrat în provincia Hebei , cel mai grav focar care are loc în prezent în țară. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 138 de noi cazuri pozitive  , datele atingând cele mai înalte niveluri din martie 2020.

Infecții interne au fost 124 și cele importate 14. Noile infecții interne sunt concentrate în mare parte în provincia Hebei (81) și în partea de nord a Heilongjiang (43) care de miercuri , este în „stare de urgență“.

Citește și Vaccinul, în Indonezia este invers: mai întâi tinerii

Între timp, 10 experți internaționali ai OMS au ajuns la Wuhan și vor trebui să colaboreze cu oameni de știință chinezi pentru a reconstrui originea virusului .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.