Covid, doctorul Trump: „Este bine”. Mass-media: „Semne vitale îngrijorătoare”

S-au întâmplat multe de când s-a anunțat vineri „pozitivitatea” președintelui american Donald Trump la  Covid-19. Buletinul medical oficial de astăzi vorbește despre un președinte care „se descurcă foarte bine”, în timp ce o altă sursă citată de mass-media ca fiind familiară cu sănătatea președintelui a raportat „semne  vitale foarte îngrijorătoare” .

Medicul președintelui, dr. Sean Conley, a declarat în această dimineață că Trump „se descurcă foarte bine”. Conley nu a oferit detalii despre febra lui Trump, afirmând: „Aș prefera să nu furnizez niciun număr specific, dar a avut febră, de joi până vineri, iar de vineri dimineață nu a mai avut”.

O sursă familiarizată cu sănătatea președintelui citată de CNN a spus că „semnele vitale ale președintelui din ultimele 24 de ore au fost foarte îngrijorătoare și următoarele 48 de ore vor fi cruciale în ceea ce privește tratamentul. Nu suntem încă pe drumul spre o vindecare completă “.

Citește și Coronavirus, Casa Albă: Trump a fost transportat la spital ca „măsură de precauție”

Colonelul Sean N. Dooley, MD, a asigurat că președintele Trump nu folosește oxigen în această dimineață și nu are dificultăți în respirație sau mers. El a adăugat că echipa medicală urmărește îndeaproape orice dovadă a complicațiilor cauzate de boala coronavirus sau de tratamente.

Dooley a mai spus că funcția inimii, a rinichilor și a ficatului președintelui este normală în această dimineață și are o „bună dispoziție”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.