Covid, de azi Olanda se închide timp de cinci săptămâni

Olanda a intrat în lockdown pentru cinci săptămâni  pentru a opri coronavirusul. Acest lucru a fost anunțat de premierul Mark Rutte. Toate magazinele neesențiale se vor închide până pe 19 ianuarie, împreună cu saloanele de coafură,, muzeele și teatrele.

Citește și Coronavirus, vaccinări în Spania începând cu 4 sau 5 ianuarie

Elevii din școli  și universități vor începe teleșcoala.  Barurile și restaurantele, închise de la jumătatea lunii octombrie, vor continua să ofere servicii la domiciliu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.