Covid Coreea de Sud, noi restricții împotriva celui de-al treilea val

Numărul de noi cazuri de infecții cu coronavirus a depășit pragul de 300 în Coreea de Sud astăzi, pentru a cincea zi consecutivă. Autoritățile sanitare iau în considerare noi restricții pentru a preveni al treilea val de pandemie Covid-19 să izbucnească în țară.

Citește și Coronavirus, Johnson se pregătește să confirme sfârșitul blocării

Astăzi au fost raportate 330 de cazuri, raportează Yonhap, dintre care 302 au fost contractate local, pentru un total de 30.733. Au fost puțin mai mici decât bilanțul de ieri, când s-au descoperit 386 de noi cazuri pozitive, dar testele efectuate în weekend sunt mai puține. Numărul zilnic de infecții a revenit la sute pe 8 noiembrie și pentru prima dată de la sfârșitul lunii august a depășit trei sute, cu 313 de cazuri, miercurea trecută.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.