Covid, clopoțelul va răsuna în școlile germane: nu pentru pauze ci să avertizeze aerisirea sălilor

Odată clopoțelul suna la sfârșitul orei pentru a anunța pauza, dar astăzi, în Germania,  clopotul a sunat de mai multe ori în școli pentru a le reaminti profesorilor să schimbe aerul din sălile de clasă la fiecare douăzeci de minute, în conformitate cu recomandările guvernului împotriva infecției cu coronavirus.

Edgar Bohn, președintele asociației școlilor primare, a confirmat acest lucru agenției de presă Dpa. Cu toate acestea, notează Bohn, această practică face dificilă concentrarea în clasă, iar în frigul iernii îi obligă pe copii să se îmbrace foarte gros.

Citește și SUA, Fauci: „Americani, pregătiți-vă pentru un alt val de Covid”

În Germania există aproximativ 15.000 de școli primare, la care participă 2,8 milioane de elevi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.