Covid China, „virusul poate dispărea înainte ca originea lui să fie descoperită”

China nu ascunde îndoielile cu privire la vaccinurile Pfizer și Moderna și nu exclude faptul că coronavirusul poate dispărea înainte ca originea lui să fie găsită.

“Există probleme de siguranță atunci când vaccinurile ARNm sunt administrate pentru prima dată persoanelor sănătoase. Trebuie să adoptăm o abordare științifică și să analizăm rezultatele“, spune George Gao Fu, directorul Centrului chinez pentru controlul și prevenirea bolilor.

„Țările occidentale au adoptat tehnologia ARNm care a fost dezvoltată pentru pacienții cu cancer”, au spus cuvintele lui Gao de către agenția Xinhua și South China Morning Post. “Nu știu dacă acest lucru va avea efecte secundare în viitor, dar riscul nu poate fi exclus.” adaugă Gao.

Citește și Acarienii, această mică creatură care trăiește în pori și se împerechează pe fața ta în timp ce dormi

„Noi – spune el din nou – nu suntem în concurență cu alte țări pentru a produce vaccinuri. Concurăm împotriva virusului, ar trebui să fim toți uniți pentru a lupta împotriva acestuia. “Se vorbește și despre originea coronavirusului.” Am fost la Wuhan pentru a căuta originea la animale și nu am putut găsi „același virus. Ar putea fi util. mult timp pentru a găsi virusul. Ar putea dispărea chiar înainte de identificarea originii “, spune el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Instagram

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.scmp.com/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.