Covid, China va folosi teste anale pentru a verifica infecția

China a început să recurgă la utilizarea testelor anale pentru a testa persoanele cu risc crescut de a contracta Covid. Acest lucru a fost raportat de radiodifuzorul de stat China Central Television, care a intervievat un medic la spitalul Youan din Beijing, Li Tongzeng, potrivit căruia utilizarea acestui tip de test „poate crește rata de detectare a persoanelor infectate”, pe măsură ce urmele virusul rămâne mai mult în canalul rectal decât în ​​căile respiratorii.

Citește și Covid, peste 20 de mii de infecții pe zi în Rusia, dar Moscova redeschide barurile, restaurantele, discotecile și teatrele

Prin urmare, o nouă metodă, dar considerată mai eficientă în detectarea virusului. Testele anale au fost deja aplicate săptămâna trecută pentru locuitorii din zonele din Beijing unde au apărut cazuri confirmate de infecție, precum și pentru cei din instalațiile de carantină. În special în nordul Chinei, precum și la Beijing și Shanghai, au avut loc focare îngrijorătoare în ultimele zile. Din acest motiv, încep să fie planificate teste de masă, efectuate până acum în principal folosind tampoane pentru gât și nazale. Autoritățile sanitare nu ar intenționa să utilizeze pe larg practica testului anal, așa cum este în cazul altor tipuri de teste, deoarece este considerată „incomodă”, explică postul de televiziune de stat chinez.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.