Covid, China a construit un spital în cinci zile: este primul din cele șase planificate lângă Beijing

Cu un timp record de 5 zile, China a finalizat astăzi construcția unui spital de 1.500 de camere pentru pacienții Covid-19 pentru a combate un val de infecții în Nangong, provincia Hebei, la sud de Beijing, relatează mass-media de stat. Spitalul este unul din cele șase planificate, cu un total de 6.500 de camere, relatează agenția de știri Xinhua.

Se așteaptă ca toate spitalele să fie finalizate până săptămâna viitoare.

Citește și Covid, Pfizer va reduce temporar livrările către Europa

Un program similar de construcție rapidă a fost lansat la începutul focarului anul trecut pentru a înființa spitale de izolare în Wuhan, orașul în care virusul a fost raportat pentru prima dată la sfârșitul anului 2019. China, care a conținut în mare măsură răspândirea coronavirusului, a suferit un nou val de infecții luna aceasta în Nangong și capitala provinciei Hebei Shijiazhuang, la sud-vest de capitala Chinei.

La nivel național, Comisia Națională de Sănătate a raportat ieri 130 de cazuri noi în 24 de ore, în timp ce alte 645 de cazuri au fost raportate în Nangong și Shijiazhuang.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.