Covid, cazurile cresc și în Canada: Toronto intră în blocaj de luni

În Canada, Toronto și Peel  se vor închide de luni pentru 28 de zile. Școlile vor rămâne deschise, dar barurile și restaurantele vor putea servi doar prânzuri și mâncare la pachet. Fără închideri pentru supermarketuri și farmacii, care vor avea însă o capacitate limitată de 50%.

Citește și Consiliere psihologică telefonică pentru persoanele cu simptomatologie cauzată de pandemia Covid-19

Adunările vor fi limitate la 10 persoane. Decizia a fost luată după creșterea numărului de cazuri de coronavirus din țară, având în vedere o posibilă agravare în următoarele săptămâni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.