Covid Brunei: zero infecții de 16 zile

În Brunei, sultanatul de pe coasta de nord a Borneo, în Asia de Sud-Est,  a declarat nu a înregistrat nici măcar un nou caz de pozitivitate la coronavirusul Sars-CoV-2, în timp ce numărul total de cazuri este de 148.

Citește și Căutat de către forțele de ordine, nu-i place fotografia distribuită și le trimite un selfie polițiștilor

Astăzi este cea de-a 16-a zi când Brunei nu a înregistrat niciun caz de Covid,  de la 22 octombrie , când s-a înregistrat ultimul caz pozitiv, provenind din Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, singura țară cu care Brunei, care are aproximativ 430 de mii de locuitori, are granițe terestru.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.