Covid Brazilia, aproape 60 de mii de morți: 1.280 mai mulți decât ieri

Ministerul Sănătății din Brazilia a raportat 1.280 de decese mai multe decât ieri în țară, pentru un total de 59.594 de decese cauzate de Covid-19. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat  33.846 de noi infecții, pentru un total de 1.402.041 de efecte pozitive, dintre care 790.040 au fost considerate vindecate.

Câinele ei moare, iar stăpâna îl vede (pe cer) printre nori

În statul Sao Paulo s-au înregistrat un număr record de decese, cu 365 în ultimele 24 de ore și 6.235 de noi cazuri pozitive.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.