Covid, blocajul total revine în Austria după creșterea numărului de cazuri

Lockdown total, grădinițe, școli și magazine închise. De marți, în Austria blocarea totală revine până la 6 decembrie, din cauza creșterii cazurilor Covid, a anunțat cancelarul Sebastian Kurz . Cancelarul a declarat că scopul acestui blocaj este „de a salva Crăciunul”.

Citește și Italia, familia infectează îngrijitoarea fără contract și o aruncă în stradă. Povestea absurdă a Elenei

În ciuda a două săptămâni de blocare ușoară, Austria este în prezent pe linia neagră la nivel global în ceea ce privește rata de răspândire a coronavirusului, cu 831 de cazuri noi la un milion de locuitori în ultimele 7 zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.