Covid, Biden s-a vaccinat în direct: „Toți trebuie să vi-l faceți”. Trump, nu răspunde la apel

Campania de vaccinare din Statele Unite are acum fața președintelui ales Joe Biden care, împreună cu viitoarea primă doamnă Jill, s-au vaccinat așa cum a promis la televiziunea live, făcând apel către americani: „Toată lumea trebuie să-l facă, este sigur  ”.

Citește și Noua variantă de Covid: iată țările care au suspendat zborurile din Marea Britanie

Donald Trump, însă, lipsește de la apel, care, după ce și-a luat meritul pentru viteza cu care au fost dezvoltate și aprobate vaccinurile în Statele Unite, rămâne tăcut în campania de vaccinare. O tăcere asurzitoare, care în primul rând îi lasă uimiți pe mulți dintre cei mai apropiați consilieri ai săi, care văd în această atitudine o oportunitate pierdută de a răscumpăra imaginea lui Trump pe frontul luptei împotriva virusului.

Sursa foto: AFP

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.