Covid, Berlin va rămâne blocat până „după 10 ianuarie”

Berlinul va rămâne închis de asemenea până „după de 10 ianuarie”, a declarat primarul Berlinului, Michael Mueller, care într-un interviu acordat programului Morgenmagazin al Zdf a spus că se aștepta la alte măsuri restrictive pe lângă închiderile inițiale stabilite până la 10 ianuarie.

Citește și Covid, Spania va avea un „registru” cu datele celor care nu se vaccinează

Cred cu tărie că trebuie să continuăm să trăim cu restricții” pentru a reduce infecțiile cu coronavirus, a explicat primarul, continuând: „Mă aștept să văd și alte restricții în ianuarie”.

Conform datelor publicate de Institutul Robert Koch, Germania a înregistrat 12.892 de noi cazuri confirmate de Covid-19 și 852 de decese în 24 de ore.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.