Covid Austria, posibil nou lockdown

În Austria, riscul unui nou lockdown.  Cancelarul austriac Sebastian Kurz a propus astăzi posibilitatea de a recurge la un al doilea blocaj în întreaga țară dacă numărul cazurilor de coronavirus nu scade. Situația din spitale va determina necesitatea unei noi închideri, a adăugat el: „Nicio țară din lume nu ar accepta să vadă plin sectorul de terapie intensivă”. În Austria, în ultimele zile s-a înregistrat un număr record de infecții zilnice.

Citește și Elveția, internările în terapiile intensive, refuzate persoanelor în vârstă în caz de supraaglomerare

Sâmbătă, Ministerul de Interne și Sănătate din Viena a raportat 3.614 de noi infecții, cu peste o mie mai mult decât în ​​ziua precedentă, când au existat 2.571 de cazuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.