Covid Austria: guvernul austriac anunță noi restricții

Guvernul austriac a anunțat o serie de noi restricții pentru a opri infecțiile cu coronavirus după creșterea semnificativă a noilor cazuri. Numărul maxim de persoane permise pentru evenimente în interior scade de la 5 mii la 1.500, în timp ce pentru evenimentele în aer liber de la 10 mii la 3 mii. Conform noilor reguli, barurile vor putea servi numai clienții așezați la mese, în timp ce de luni, măștile devin din nou obligatorii în magazine. Această regulă s-a aplicat până acum doar regiunilor țării cu cel mai mare număr de infecții.

Spania, își lipește vaginul cu super glue și îl acuză pe fostul iubit de răpire și tortură: femeie în vârstă de 36 de ani arestată

Noile măsuri, a declarat cancelarul Sebastian Kurz într-o conferință de presă, ar putea rămâne în vigoare pe tot parcursul iernii și nu numai. “Suntem în mijlocul unei pandemii”, a subliniat Kurz. În ultimele două săptămâni, numărul zilnic de infecții noi s-a dublat, ajungând în medie la 600 de cazuri noi pe zi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.