Covid Austria, astăzi a început cel de-al treilea blocaj

În Austria, al treilea blocaj de Coronavirus a intrat în vigoare astăzi după relaxarea restricțiilor anti-Covid cu ocazia Crăciunului. Între timp  primele 10.000 de doze de vaccin Pfizer / BioNTech au ajuns în țară prin Germania escortate de poliție, în vederea începerii campaniei de vaccinare care dă startul  mâine, austriecii au intrat în noul blocaj, care va ține magazinele neesențiale închise până pe 17 ianuarie.

Citește și Atac armat azi noapte la Berlin: patru răniți, trei sunt în stare gravă

Cancelarul austriac Sebastian Kurz a declarat că se aștepta la un al treilea val de infecții la începutul anului 2021 înainte ca vaccinările și testele la scară largă să producă efectul dorit. Restricțiile se aplică și ieșirilor  și contactelor cu alte persoane.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.