Covid, Austria anunță testarea în masă populației începând cu 4 decembrie

Guvernul austriac a stabilit proiectul pentru testarea în masă a populației cu teste rapide. Se va începe cu Vorarlberg și Tirolo în perioada 4-6 decembrie, urmat de  Salzburg și Austria Superioară în  12 decembrie.

Citește și Covid, „o apă de gură poate reduce încărcătura virală cu 99%”: ultimele teste sunt încurajatoare

În a doua fază, va fi rândul Vienei și al celorlalte orașe cu o densitate mare a populației. Cancelarul Kurz a anunțat că redeschiderea va fi stabilită săptămâna viitoare, începând cu școlile și magazinele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.